-Måndag

image224image225image226

skolan gick fint. det var teori på gympan, en kvarts no, en totalt onödig heltid och hemkunskap då jag inte gjorde mycket alls. ganska slappt sådär, mycket skönt. snart är det dans, jag ska bara äta något innan så åker jag ner till studiefrämjandet.
(jeans, wrangler. vitt linne, jc. t-shirt - "skjorta", jc. negellack, isadora.)

-Söndag

image220image221image222image223

-det känns inte ens jobbigt med skola imorgon. konstigt nog.
dagen har tillbringats med sara! vi var inne i stan där jag köpte skor och efter det var vi på NDC's våravslutning! :) det var mycket bra, alla var jätteduktiga! om några veckor är det våran tur! yaaai!

Helkväll med Johanna.

som jag skrev så kommer här bilder från igår. vi hyrde film, åt pizza och slingade johannas hår.

image212
image213image214image215
image216image217image218
image219

-Fredag

image209image210image211

äntligen fredag!
jag har stora planer för helgen. Ikväll blir det att hyra film och äta pizza med johanna (det berättar jag mer om imorgon, då jag förhoppningsvis har några trevliga bilder också..). imorgon blir det nog stan med bella och på söndag N.D.C.'s dansavslutning tillsammans med sara! det ni. och inte har jag några läxor eller någonting att göra heller! känns riktigt bra faktiskt. plus att jag nu har jag nästan en hel timme på mig att enbart äta godis. det känns också riktigt bra!
(jeans, wrangler. tröja, green cargo. armband, egentillverkade  på haga!)

-Onsdag

Ja, då var det onsdag. Imorgon är det nationella i matte. sedan förhör i både svenska och spanska. Mycket trevligt. eller inte.. Men jag har åtminstonde försökt lära mig spanskan, vilket i och för sig visade sig vara omöjligt. Men iallafall. Sen att det kanske beror på att jag låg ute med Malte när jag försökte plugga hör inte till saken. Inte heller att Lovisa kom och vi pratade bort en halvtimma. men nu ska jag göra ett seriöst försök iallafall, innan jag traskar ner till haga.
(Jeans, vero moda. Vitt linne, h&m. Grå t-shirt, seppälä. Armband, kolmårdens djurpark.)

image207image208

-Tisdag

image182image186image185

Dagen har spenderats med Johanna, Lucas & Oliver!   ja, efter skola förstårs..
(Tunika, monki. Tights, lindex. Väska, indiska. Skor, stadium. Jacka, cubus. Solglasögon, h&m.)


vi gungade och gungade och gungade och gungade...


sen åt vi kakor och drack saft!


vi sprang också runt som puckon


efter der gick vi hem till dom och lucas skattade otroligt mycket, medans oliver poserade fint med lasagne i hela nyllet!


sen var det snyggt poserande även för min och johannas del, då jag skulle gå hem.
(notera gärna mitt klädbyte där. jag valde att inte ha den ljusa tunikan när jag visste att jag skulle leka i gräs. och den lilla väskan var helt enkelt för liten.)

-Måndag

image176image175image178image181

underbara solsken!
efter skolan gick jag hem till malte, och vi var ute ända till fyra. sen tvingade läxor mig att sätta mig inne, vid datan. när klockan blev fem åt jag och åkte till dansen, där det var precis lika underbart som alltid.
(grått linne, soaked. vit tröja, only. jeans, wrangler. örhängen, lindex.)

- Söndag

image149image150image151image152

ja, idag var det ju så saras arton-års-dag, grattis!
dagen började med sång och paket. efter lunch kom johanna, marcus, lucas, oliver, esa, pia och emelie. det var mycket trevligt. vi åt kakor och tårta, mycket mycket gott. ja, och självklart var det en hel del lek och oseriösheter. bilder finns att skåda.
(jeans, carlings. tröja, jc. nagellack, kicks. armband, second hand.)


  ; det där bjuder jag på..

-Lördag

image145image146image148image147

Idagens var jag och sara inne i staden, där inhandlades det (för min del) en tunika från monki och jeans från carlings. Ja, och så en present till sara som för övrligt fyller arton imorgon. Nu bör jag städa i mitt lilla rum och plugga massor matte och skriva på so:n.. sedan bär det av en kortis till stallet för att assistera vid insläpp.
(tunika (saras), indiska. svarta tights, lindex. jeans jacka, cubus. orange väska, indiska.)

-Fredag

image134image135image141

yaaaaaay! det är fredag. äntligen. två hela dagar tills jag måste tillbaka till skolan.
och det behövs. för jag blir lite orolig för mig själv när jag blir åksjuk på spårvagnen och sedan väljer att inte ha någon musik på, för att jag bara vill ha det tyst. Men trots det så kunde jag inte hindra mig själv från att gå ut i det fina vårvädret! självklart hade jag med mig kameran, bilderna är inte speciellt fina, men ni får tänka på att jag är urusel på det där med att fota.
(lila linne, stadium. mönstrad tröja, vila. jeans, gina tricot. armband&väska, myrorna.)

image138image136image139
image140image137image144image143

-Torsdag

image131image133image132


och det känns redan som fredag.
trots kylan i skolan är det underbart vårväder ute! (som att ni inte märkt det själva..) malt-palt hade ryck när anna och jag var trevliga och gick hem när no:n blev inställd. Men jojomänsan, nu är han så lugn så. Han sitter bara och tittar lite oskyldigt på mig, och snart faller jag för det och sätter mig på golvet hos honom istället för soffan. Och eftersom mor är hos syster johanna så fick sara och jag fixa maten själva. det självklara valet var såklart tacos! ;)

Grå strumpbyxor (lindex). Randig tunika (åhlens). Brun väska (h&m).

-Onsdag

image129image130image126


jahopp, då var nationella i engelska klart. och vi fick mvg på musikvideon, förvånansvärt nog.
jag har sovit tillsammans med malte nästan hela eftermiddagen, eller nja, jag har ju kanske inte sovit men han har det. och han blir bara större och större, och katten känns bara mindre och mindre. dagens klädsel är totalt ointressant, svarta byxor, lila linne och en grå tröja. och så ett lila och ett silvrigt armband.

-Tisdag

image125


ja, idag har jag inte mycket att rapportera om. jag var i skolan och sen gick jag hem. har hela dagen haft ont i axlarna och nacken. och så är jag jättestel i ryggen. så mor sa bestämt ifrån om dans. och visst protesterade jag lite, men nej. jag är så trött och seg i kroppen så det hade ändå bara varit jobbigt att stå framför spegeln och göra fel. så jag sov till stora delar istället, riktigt skönt faktiskt.
Dagens klädsel då.. jeans (icke-tajta sådana) och t-shirt. Jeansen från gina tricot (!) och tröjan från jc. jag var även idag duktig och satte upp håret, eller luggen iallafall. det var nog inte vidarevärst lyckat, då matte tittar konstigt på mig och säger "julia, har du gjort något eller? opererat om näsan? du ser ut som en fågel vafan!" och jag har inte opererat näsan. jag hade satt luggen i en hårnål. att det får mig att se ut som en fågel har jag inte märkt alla andra dagar, men kanske.. kanske var det något speciellt med den nya, vita, hårnålen.


(bilden har ingen koppling till dagen alls. men jag såg den och kände att den kunde förgylla det annars tråkiga inlägget. det är jag och syster johanna på hennes och marcus 25-års-kalas :)  och förresten, en koppling finns. jag har på mig samma tröja på bilden som jag hade idag.)

-Måndag

image122image123image124

fyyyyfan, jag har halva inne.  Jag är preliminärt intagen till dans, lkpg!
Dagen har präglats av tajta byxor (jag gav dom åtminstonde en sista chans..) och glada besked. och så dans, såklart. och av sara, som jag tillbringat ganska mycket tid med.
för efter skolan tog jag spårvagnen till stan, till sara. vi traskade runt, fikade och köpte godis, och  traskade på lite till. mycket trevligt :). sen var det dans, också det väldigt trevligt.

sara och jag försökte spå i te, det jag såg som snöstorm (eller kanske förvirrade tankar, för att vara djup) tog hon som "ökenstorm".
Och ja, ovan finner ni dagens kläder, dock med jacka på. men, som ni ser; (tajta!) mörkblå jeans, och grå jacka. under jacka fanns det  ett svart linne och en blå addidas tröja. till det bars en stor, fullproppad, svart väska. (ja, det var ju både gympa- och danskläder i..) jag kan också stolt meddela att jag idag lyckades med en inbakad fläta för första gången. det kändes bra, och jag slapp ha luggen i ögonen.

Söndag

image120image121


och så var det helt plötsligt söndag. vart försvann lördag?
igår gjorde jag inte mycket, var inne i stan med mamma och försökte desperat hitta present till sara. efter mycket letande gav vi tillslut upp och köpte något, kanske inte helt oväntat, men garanterat uppskattat. och jag själv köpte en otroligt söt liten 'plånbok' och en jeansjacka, båda två till mycket fint pris på rea! (ni ser dom på bild..) 
-för nu ska jag minsann också  försöka göra min blogg lite intressant, och vad är då trevligare än kläder? inte mycket, så håll utkik. nu ska även jag sätta igång och hålla er uppdaterade om min stil, mina senaste köp!

efter lunch kommer johanna med familj och innan det borde jag ha gjort ganska mycket matte, så jag borde nog sätta igång med det samma nu!


Torsdag

här kommer massor bilder från i tisdags, var med johanna, oliver och lucas på busfabriken!


     
Här måste jag bara förklara; först klättrar lucas upp, men kommer inte över kanten. så jag klättrar glatt efter, men kommer snart på att "fan, jag är ju höjdrädd. jag vågar inte!!" så en annan liten pojke drog upp lucas :D.


   
 

    
   



såhär nu när jag lagt upp bilderna ser jag att det ser ganska fult ut, men ni får stå ut med det..

Torsdag

idag var det skola, precis som vanligt. på gympan gick vi bort till comet och gymmade. jag och anna smidde planer. mina plarer är för dig johanna! (känn dig utvald/utsatt, du bestämmer själv xp) nu jävlar ska det gymmas. för det är jättebilligt och jättenära, så nu kan du inte komma med några undanflykter. så det så! haha..
efter gymmet åkte vi ner till stan och åt lite.. sen traskade vi runt och tittade på zinktabletter. eller, vi gick till apoteket med där fanns dom inte så vi gick till en annan typ hälsokost affär där dom fanns ;). sen så var vi en sväng på konstmuséet och tittade på en utställningn om någon otto, eller snarare om hans tavlor. mycket intressant. not.


-                     dagens ljushuvuden;
"han dansar ensam i salen..."  : anna hade högläsning för oss i väntan på utställningen.
"vad mysigt vi har det!!" : anna inser det mysiga i att sitta ute i solen och läsa med sina vänner.
"jag tycker ju inte om vatten, det är inte gott!" :  jo.. vad ska jag säga..  heja bella!!


RSS 2.0