- Fredag

tack! fredagen är så välkommen den kan bli.. jag är så trött och seg.
och på måndag är det studiedag, så jag får en dag längre helg! yey.
snart kommer Johanna så ska jag fixa hennes ögonbryn, hon klarar det inte själv  (säger hon, inte jag). och jag håller på och somna när jag försöker läsa ut min bok, så det kanske är bra att hon och kanske barnen (?) kommer och livar upp det hela.


igår var det kalas, systeryster fyllde 25 och här är några bilder :)    ;

      



och här är några bilder från i eftermiddags :)  ;

      

- Onsdag

             

          

                                   ;     allmänt jobbig dag

jag är sur på det mesta och fruktansvärt negativ, att jag är trött gör inte saken bättre. självklart går lärarna in för sitt arbeta riktigt oredntligt just idag, doh. enda ljusa stunden idag (i skolan) måste vara spanskan, trots att alla driver med mig. men faktiskt, jag har kul ihop med dem ändå. och tydligen är du dummare om du är blond med lockar än om du är blond, alltid kul att lära sig något nytt. och tack Bella, för att du står ut med mitt ältande utav samma saker om image16och om igen! <3 men jag ÄR trött och jag VILL sova och jag ÄR sur för att alla får sovmorgon utom jag imorgon. gissa varför. det stavas; tandreglering. har tid 07.10, skolan börjar 09.30 ;  yaay.
lyckades ändå lätta upps stämningen över denna dag med en tur till stan med Bella, trevligt trevligt :). köpte present till Johanna (=syster) som fyller 25 imorgon (grattis!). kunde inte låte bli att köpa ett halsband på indiska heller, det är så fint och det var så billigt. Sedan pallrade jag mig ner till haga där stor besvikelse väntade. Sara, Alexandra och Mailin hade tydligen huxflux bestämt sig för att inte komma, -tack för den! jag som behövde uppmuntring (vilket tillsammans med dom i och för sig är skämt om blondiner och idiotförklaraingar utav mig). här hemma var inte allting allt för underbart heller, men jag lever.


- Tisdag

   ;   dansare!  :)   <3


Igår var det kort promenad och fika med Amanda (som tycks ha blivit mycket kortare..)  
-mycket trevligt. Efter det var det dans, lika underbart som alltid. Och igår kändes inte allt så nytt och obekant heller, nej.. det vart lite vanlig hederlig street! mycket skönt att få göra något jag är van vid (det betyder inte att jag är duktigt). och jag tror att det kommer bli superbra på avslutningen, fast risken är stor (snarare enorm) att jag inte kommer vara med. för yay.. vi ska på klassresa då avslutningen brukar vara. men jag överlever det med. 
Snart blir det dans, igen. närmare bestämt 17.30. idagens är det modernt, det kan bli kul.  :)

- Söndag

This is the way you left me,
I'm not pretending.
No hope, no love, no glory,
no happy ending.
This is the way that we love,
like it's forever.
Then live the rest of our life,
but not together.

- Lördag



ya, då var det näst sista dagen på lovet. underbart deprimerande. menmen, vi överlever.
snart är det påsklov..
har inte gjort så mycket än, klocka är trots allt bara tio i tre. men sen vid fem ska jag till Sara som har kalas. Kanske blir det fiskdam.. lek blir det. Och någon form av frågesport som alla redan vet att jag kommer ha noll poäng på, dom gör det nog bara för att jävlas med mig.. iallafall om det är Alexandra som bestämt frågor ;). jag har världens tråkigaste present, men jag var för trött för att tänka och Sara är för svår att hitta på något till.  


-Det var mucho trevlans hos sara! :)  hon fick många fina presenter ;). huhu.. och det blev fiskdam!!! yeey.  :) <3   några bilder ifrån kvällen ;

          

- Fredag

  

Nu sitter jag här i sängen och tittar på gamla OC avsnitt. Jag är trötttrötttrött !   :)
Klockan ringde prick 09.00 imorse och jag gick upp och åt frukost. Jag tog halv-elva-språvagnen till norr tull, där jag klev av och traskade bort till folkuniversitetet där Camilla väntade. Vi gav oss på en utav salarnas musikgrej, katastorf. Eller, vi förstod ju faktist hur man gjorde efter sådär tio minuter, mycket starkt jobbat. Sen kom Malin och vi satte igång :). Jag var ensam i en sal och bara försökte få ihop det, och det kan faktist blir bra, nu har jag bara lite kvar utav det där solot :) Fick många bra tips också, jag ska göra allt för att få in det i dansen..
Vid två åkte jag hem och åt lunch, sedan var det promenad i skogen med Bella. Mycket trevligt :). Det var ett träd som hade ramlat så man kunde plocka kottar! underbart! Jag har också bildbevis på när Bella kramar träd ;) .  som sagt, mycket trevligt :).  <3

- Torsdag


Idag har jag inte gjort mycket.. försökt få till solot och handlat lite med mamma. Vaknade med "stort huvud" (ni vet, som i reklamen, huvudet känns femton ggr så stort som det är) och ont i halsen  -har resten av dagen intalat mig själv att jag är frisk. För imorgon är det dans som gäller. solo. med hjälp av malin. och ett par rejäla spegelväggar. tack!



Vad är kärlek?

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka,
när du fnittrar som en liten flicka.
När man känner något man can't deny,
when the eagels fly over moutains high.
När all oro är som bortblåst och försvunnen,
när Simba återvänder i lejonkungen.
När man bara drar replik för o slippa krångra;
-min pappa är rik, vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut,
då ser man galen ut.
Det har egentligen inte hit o höra,
det är bara något man kan göra.

Våga styr som en kapten,
våga fall som ett löv.
Våga chansa och se hur det går.
Vad är fegt? Vad är mod?
What is love?
Baby don't hurt me, don't hurt me.

- Onsdag



Gårdagen tillbringades med Emelie :). Först en sväng på stan och sedan hemma hos henne.
Det övades på dans och spelades fia med knuff. Vi hann också med en del prat. :)   <3




Idag har jag varit med Johanna och barnen. Mycket trevligt :). Det var dags att klippa pojkarna och Lucas var överlycklig (han vet att han får lite sprayfärg i håret efteråt). Oliver hade lite mer problem med det hela och sa "ajaj" redan innan han satte sig i stolen. Väl där bröt han ihop, trots mutan (kaka). Fick också skivan med musiken till mitt solo, som Marcus fixat till, Tack!
I väntan på att bli klippt roade sig Lucas med min kamera (han är för sjutton bara fyra år!?). Resultatet ser ni ovan, jag tror ni ser vilken utav bilderna han själv har tagit..


hey you, take care of yourself.  nobody cares anymore.  why should i? why should you?  help.

- Måndag


hey, vilket underbar dag!

var med anna och bella och filmade till musikvideon. det blev några riktigt fina bilder om jag får säga det själv. och framför allt så hade vi kul. jag var glad, och det känns så otroligt bra.
jag älskar er <3.

- Fredag

fredag. äntligen fredag. äntligen lov. äntligen! det firades med glass när jag kom hem :).
lovet är så välkommet som det kan bli och jag ska bara vila och dansa.

annars har inte mycket intressant hänt idag.. förutom att det faktist var lite vår idag! visserligen kallt, men soligt! :) jag njuter så mycket jag kan och hoppas på att lovet får vara lika soligt. idag var ju också sista dagen att söka till gymnasiet, och det känns både bra och.. dåligt. jag är så nervös. ska jag vara det tills i sommar? äh.


flicka möter pojke. pojke möter flicka  -allt bra.
men så går något fel och flickan slår sin pojke i kras.
eller var det tvärt om?


- Torsdag

Bella och jag höll i gympan idag, mycket lyckat om jag får säga det själv.
det vart några små förvirringar, som snabbt rättades till, och dom flesta gjorde det dom skulle.
-det är ändå 9c, det är inte bra att förvänta sig för mycket.
och jag är så väldigt stolt för deras fina försök till stretch!
de försökte iallafall, även om vissa skyllde på att byxorna skulle spricka och att dom hade för stora muskler.. och jag visade dom precis vad dom skulle göra, så dom behövde inte ens improvisera ihop något. dom borde (enligt mig...) vara glada för att dom fick prova det, för det var nog första och sista gången.. och kanske förstår dom lite mer vad det är jag pysslar med, de kanske förstår att det inte är så himlans lätt.

dagens stora händelse är ett sms. ett sms från Malin Sten.
ett sms som säger att hon gärna hjälper mig med mitt solo.
vilket framför allt betyder att jag kommer kunna vara i en sal, med speglar. försöka få ihop det.
det innebär också att hon kan avråda mig från alla mina sjuka påhitt.
hon får inte hjälpa mig mycket, men hon kommer kunna påpeka vissa hämskheter.
tack!




 Thank god this moment's not the last.
Chike Chike Boum,  Toma Wa Wa,  Chiba Mo Wa,  Toma Wa Toma Wa Wa.

- Onsdag

JAA! jag har tagit min sista lektion i balett! iallafall för ett tag..
kommer jag in på danslinjen så blir det ju ganska mycket balett, men jag är villig att offra det då.. :) kommer jag inte in på danslinjen har dessa två terminer utav plåga varit i onödan, men vi tänker positivt (!).

och jag har varit duktig och stretchat både före och efter baletten vilket känns bra. plus att det är stretch under själva lektionen. det jämnar ut alla dagar som jag slarvar.
i skolan måste jag säga att jag inte alltid har så kul, men spanskan är oftast (notera att jag skrev; oftast) ganska kul  -vi jobbar inte sådär väldans mycket. men nu har cissi fått ryck och vi har prov på fredag. urk. jag har viktigare saker för mig än spanska prov! tillexempel no prov! och det är imorgon, så det går lite före liksom.. och jag har viktigare saker för mig än no prov, vilket ingen tar hänsyn till. (varför skulle dom göra det?)
iallafall så sa herr bikini-fotare idag (på spanskan) att han ska lägga ut bilden på bilddagboken. hjälp. jag varnar er, titta inte. det är en hämsk syn. visserligen har jag inte sett bilden själv, men jag vet hur jag ser ut. och jag tänker inte säga vem personen som tagit bilden är för då kanske någon vet vem det är och kollar på bilddagboken. fast, jag tror inte hotet var så seriöst. i vilket fall så.. ber man om tillåtelse innan man smygfotar folk på stranden, visst?

senare, inte i skolan och inte på baletten utan på haga, så utbröt ett mindre krig mot mig. jag var helt oskyldig, hade inte gjort något. men av någon anledning förtjänade jag att få pärlor, speciellt rosa, innanför kläderna (det var så klart allas mål att få in dem i bh:n på mig). jag personligen tycker att det var en fin ide att skydda mig med luva och dra upp dragkedjan på tröjan, men hoppsan  -då var jag vådtäcksman. grattis till mig. jag är psykopatisk. missanpassad och överkåt. stämmer det? nja.. inte enligt mig.


  - dagens ljushuvuden ;
"jag är inte bi julia, men låt mig bara få ta på din rumpa.. liite?"  alexandra den smarta.. och perversa. men söta.
"jag brukar tro att om någon är lite gul i örat så är det guld"  somsagt;  alexandra den smarta...
"jag tror alla vet vad som hänt" "inte vi!" " jodå" "nej, berätta." "nej, ni behöver inte veta det" "nähä...?" "men ni kan ju hålla lite koll iallafall" "på vad?"  -lärare, någon stans har det gått snett...

- Tisdag



They said you wouldn't make is so far uh uh
And ever since they said it, it's been hard
But nevermind the nights you had to cry
Cause you have never let it go inside
You worked real hard
And you know exactly what you want and need
So believe and you can never give up
You can reach your goals
Just talk to your soul and say...


I believe I can (I can)
I believe I will (I will)
I believe I know my dreams are real (know my dreams are real)
I believe I'll chant (Oh yea)
I believe I'll dance
I believe I'll grow real soon and (That's why)
That is what I do believe

Your goals are just a thing in your soul uh uh
And you know that your moves will let them show
You keep creating pictures in your mind
So just believe they will come true in time
It will be fine
Leave all of your cares and stress behind
Just let it go
Let the music flow inside
Forget all your pain
And just start to believe







dans dans dans dans dans dans dans dans dans dans dans!

- Måndag

Måndag. Skola. En hel vecka kvar till lovet..! men vi står ut, trost no prov och spanska prov. för det är ändå sista gången på baletten på ondsdag och det är iallafall lov nästa vecka.

efter skolan tog jag och bella en promenad till maxi, där jag planerat att köpa skor.  -dom var grymt fula på mig så jag köpte dom inte. men vi lyckades fördriva tiden fint och plötsligt fick jag lite brottom hem att äta. för sen, dagens absoluta super höjdpunkt. DANS. det är nog.. kankse veckans höjdpunkt, det ligger uppe i toppen tillsamman med lördagar. Det är iallafall veckans roligaste dans, det är inget tvivel om saken. Men å andra sidan, hur svårt är det att slå balett? och den där kursen i modernt, jag suger..
iallafall så var dansen precis lika kul som alla andra gånger och vi kom en bit på koreografin, det blir riktit bra :). emelie tror att hon är mycket sämre än vad hon är, men jag ska få henne på andra tankar.  -kanske görs det ett besök i lindö under helgen..  <3

  - dagens ljushuvuden ; 
"jag vill titta på lampskärmarna!!!"   -sagt utav bella.
"Mamma, den där tysken där borta glor på mig!"  -sagt utav lina (när hon var i thailand, hon berättade det för mig idag)
"Lina, den där tysken är Niklas Walgrens son.."   -Linas mamma svarar på ovanstående..  
"Jaha.. dåså...."   -då är det ju en helt annan sak..


- Söndag

idagens ska jag inte göra mycket. Har städat lite i ena garndeoben, så allt inte ligger i högar på hyllorna. svart, vitt och grått i egna högar och färgat i andra högar, jag vet redan vilka utav hörgarna som kommer bli mest andvända. Ska också göra försöka fixa till 'min' lägenhet, jag har inte en aning om hur mycket jag handlat för och jag börjar bli orolig för om pengarna verkligen räcker.  -det är en skolgrej, ingen riktigt lägenhet. 

jag ska nog vara lite duktig och stretcha också, det behövs. kanske borde jag öva lite till sista balett lektionen(!!), bara för att ha gjort det någon gång och kanske borde jag försöka göra ett normalt solo. eller så struntar jag i det   -det märker man.

morgondagen har två höjdpunkter;   har tid hos syv 8.40 för att söka till gymnasiet, yey.. !   
                                            dans på studiefrämjandet, men bästa gruppen! :)  <3



- Lördag

igår tillbringade jag dagen i lkpg. närmare bestämt på folkuniversitetets gymnasium, danslinjen.
slutade vid ett så jag gick en sväng på stan och tog sedan pendeln hem för att kolla lite inne i stan här hemma också. Plånbok och armband inhandlades.

snart kommer syster Johanna och vill ha hjälp med hår &smink.
innan det bör jag pallrat mig iväg till badrummet för att tvätta bort en ansiktsmask som jag vet inte fungerar.


'Cause I don't care if I ever talk to you again.
This is not about emotion,
I don't need a reason not to care what you say,
Or what happened in the end.
This is my interpretation,
And it don't, don't make sense.

- jag såg dig, och jag var inte beredd på det.
jag minns fortafarnde för mycket.. det värsta är att du nog gör det med.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0