-Söndag

Jäpp jäpp, nu går jag på gymnasiet!
Folkuniversitetets gymnasium i Linköping, Danslinjen!

Första veckan i skolan gick fort!
Vi började i tisdags med upprop i aulan. Lärarna presenterade sig och sedan fick vi samlas i ett klassrum och för första gången se de klasskamrater som vi ska spendera de närmaste tre åren tillsammans med! Vi fick massor papper, massor information om nästan allt. Vi fick också skåp och busskort (tjoho, Län+ har jag nu, vilket betyder att jag åker gratis med östgötatrafiken vart jag vill, dygnet runt, varje dag!). Ja, nu orkar jag kanske inte berätta allt i detalj, och inte orkar ni läsa det heller. Men första dagen gick snabbt och smärtfritt.
Det gjorde också den andra dagen. Då hade vi vår första danslektion! Tillsammans med tvåorna, för den nya icke-svensktalande läraren Yolanda. Hemskt roligt!
Tredje dagen i skolan hade vi balett. Jag är fortfarande väääldigt dålig på det, men jag är ju där för att lära mig (som Milla sagt sjuttio gånger nu). Fjärde dagen (i fredags) hade vi modernt för Yolanda, men eftersom det är de första lektionera vi har nu så är det mest teknik och styrka och annat jobbigt.. Jag hoppas vi får börja dansa på riktigt snart!
Det har också varit en del såkallade "välkomstaktiviteter" vilka har involverat utklädnad till Stig Helmer, brännboll och bäst av allt; 80-tals tema. Under dagen med 80-tals tema fick vi erfara torg-gympa (ja, precis så. ettor iklädda färgglada bodys och tights som gör vackra övningar mitt på ett torg i linköping..) Vi sprang också runt och sjöng en alldeles otroligt vacker sång i hela stan, en tur inne på folkungaskolan gjordes också. Förbannat vad roligt vi hade!

Och så har det ju varit augustifest i här hemma i kära Norrköping! Jag promenerade på marknaden med Sara och Kollade rixfm med Emelie, Lina, Carro och Sara. Cattis och Jessica sällskapade också med oss ett tag.

En fullbokad vecka har det varit och nu är jag hemskt trött! Men så tänker jag bara vara hemma hela dagen idag, kanske träffar anna en stund. Nu är det bara att hoppas att nästa skolvecka blir lika härlig som denna! :)

Fredag;

Ja, och nu är sommaren snart över. Det är en helt otroligt hemsk tanke! Usch.
Men på tisdag börjar skolan. Och trots att det är på danslinjen i Linköping jag kommer tillbringa mina närmaste tre år så känns det himla segt och tråkigt! Plus att skolan nu kommer bli jobbig för hela kroppen, och inte bara huvudet. För kära lilla rara jesus vad jag är klen! De få muskler jag hade har helt förtvinat under sommaren! Men tjoho, efter en termin i skolan kanske det är åtgärdat.. Jag riktigt ser fram emot träningsvärk varje dag. Yay.

Iallafall så tänkte jag att jag kunde sammanfatta lovet lite här! Åtminstone delar av det ;). Troligtvis kommer händelserna också hamna i fel ordning, men det får vi stå ut med! ;b
(Bilder från Malta har jag ju redan lagt upp, så det hoppar jag över nu..)




Skolavslutning; och i och med det också middag ute med familjen!




Ska man tro datumet på bilderna var detta den 15 Juli. (:
Först satt jag och Sara länge i gräset vid strömmen och pratade, innan vi gick upp mot stan för att möta Emelie (som inte fastnat på någon bild) och Jenny. Vi fikade på Kuriosa, dit också Mathilda hittade för att hälsa på oss en stund (:




Detta var då den 16 Juli. På förmiddagen gav jag mig fan på att rensa ut lite i garderoben..
och efter lunch träffade jag Emelie för fika och mycket trevligt prat! :)




Den 17 Juli var vi och såg Mamma Mia! Också denna eftermiddag/kväll spenderades med Emelie, Sara och Jenny!




Den 21 Juli kom Johanna och barnen hit! De fick lite gosedjur som jag hittade då jag städade. Oliver fann en ny vän, som han hll hårt i resten av dagen! Vi var i Vrinneviskogen på kottebanan (heter det så?) efter det var vi på Färgargården och åt glass!




V flög luftballong också! Äntligen, äntligen, blev det av!




Det var dansläger i början av sommaren! Ja, fast bara såntdär på dagarna.
Många timmar dans varje dag, underbart! :)


Nu ska jag cykla bort till Anna, fortsätter med min uppdatering av min sommar en annan dag!
Kanske när jag kommer hem igen, men jag tror faktiskt jag är för trött då ;).

Malta, 30 Juli - 6 Augusti !

Tänkte att jag kunde lägga upp lite bilder från veckan  i Malta! :)


första doppet i poolen!första doppet i poolen!
På väg till stranden.i havet!i havet (:i någon stad..Man kan ha förvånansvärt kul med en blomma..Åkte båt till ön Comino, där det bjöds på underbart bad.vid båtar, i väntan på färja :)på färjan (:Sista kvällen! (:

-Lördag

Nu har jag kommit på mitt lösenord, så jag kunde logga här!
Jag har visst inte skrivit här på väldigt länge, så jag tänkte att jag kan försöka vara lite aktiv nu.

Idag har Johanna och barnen varit här sedan jag gick upp, Johanna har tvättat, jag har fixat hennes och mina naglar och vi har varit och hälsat på mormor. Trevligt!

RSS 2.0